Wie

Ik ben Helmar Niemeijer (1974), de drijvende kracht achter Mindfulday.
Met Mindfulday help ik iedereen die met een open en nieuwsgierige houding de dag tegemoet wil gaan.

Moet altijd alles in balans zijn dan? Nee hoor, soms is het ook heel leuk om een spontane dag boordevol gekke acties of agenda items te hebben. Maar op het moment dat je het idee hebt dat het te veel is, dat je het niet goed meer trekt, je snel uit je hum bent óf je vooral donkere gedachten hebt: dan is het fijn om te oefenen met mindfulness, met het hervinden van (de rust in) jezelf.  Dáár zet ik me graag voor in.

Wat kan ik je bieden?

Ik zet mij graag in om rust in jouw verbindingen terug te brengen. Ik doe dat als categorie 1 mindfulnesstrainer: ik ben aangesloten bij de VMBN, de beroeps vereniging voor mindfulnesstrainer in Nederland en België. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness.

Ook bied ik je veel ervaring. Voordat ik als MfN-registermediator en mindfulnesstrainer aan de slag ging, werkte ik bij een grote onderwijsorganisatie met bijna veertig scholen in het primair-, voortgezet- en speciaal onderwijs. Ik weet wat werkdruk is, hoe het is om alles goed te willen doen en om het lastig te vinden om keuzes te maken.

Naast mijn werk en studies leer ik elke dag opnieuw in de praktijk: Ik ben getrouwd en moeder van drie zonen tussen de tien en zestien jaar. Ik snap dus als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om een mindfulday te hebben!

Wil je horen of het klikt? Bel me gerust!